Beeldbewerking

Reeds 13 jaar ervaring in het geven van Cursussen

collage workshops

Cursus Digitale Beeldbewerking, gegeven door Joep van Moorsel.

Tijdens de cursus wordt je wegwijs gemaakt in de nieuwste versie van het programma Adobe Photoshop Elements. De consumenten versie van Adobe PhotoShop. Dit is het populairste programma voor digitale beeldbewerking. Je maakt kennis met de gereedschappen en tools van Adobe PhotoShop Elements. Deelnemers leren foto’s retoucheren en optimaliseren. Vervolgens worden panoramafoto’s samengesteld en “ogen dicht situaties” in groepsfoto’s gecorrigeerd. Kleurenfoto’s worden omgezet naar diverse zwart/wit en sepia resultaten. Er worden ook tips gegeven voor het maken van een digitaal fotoboek.

Ook compositie komt aan de orde; welke formaatkeuzes zijn er en waar plaats je het onderwerp. Tot slot komen printinstellingen aan de orde en worden prints gemaakt en besproken. Zonder twijfel beleven deelnemers meer plezier aan hun digitale camera dankzij deze cursus.

Iedereen is welkom
Iedereen kan zich inschrijven voor de cursus bij Foto Video Valkenswaard; ook diegene die de digitale camera elders hebben aangeschaft. De kosten voor deelname aan de drie avonden durende cursus bedragen € 125,-.  Je ontvangt een cursusboek en krijgt 10% korting op het originele Adobe softwarepakket. De cursus vindt in kleine groepjes van 6 personen plaats zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt voor jouw vragen.

Locatie: 3 avonden in onze fotostudio- en cursusruimte boven de winkel.
Wanneer: 3 avonden. 19.45 uur tot 22.15 uur. Van september tot mei.
Groep: Maximaal 6 personen.
Kosten: € 125,- incl. cursusmateriaal, koffie en gebruik van laptop ( laptop mag eventueel tijdens cursus mee om te oefenen).
Nodig: Flinke dosis enthousiasme. Als u wilt, uw eigen laptop met Adobe PhotoShop Elements.

Cursusdata 2018:
dinsdag 27 maart en 3 en 17 april.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht