Studiofotografie

Voor veel mensen is de drempel naar een fotostudio erg hoog. Dat snappen we best. Tenslotte doe je zoiets niet elke dag. Maar wij wel! Om die reden werken we graag sámen met jou aan een mooi resultaat.

 

Dat doen we door je goed voor te bereiden, een comfortabele setting te creëren en vooral door foto's te maken op een manier die bij jou past. Vrij, met ruimte voor creatieve inbreng, maar zonder al teveel poespas. Omdat we je graag vastleggen zoals je bent!

 

Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat lees dan verder onder de foto's.


Hoe gaat dat dan?

Wanneer je bij ons een afspraak plant, bespreek je met ons je wensen. We geven je graag advies over kleding en accessoires. De fotografie vindt vervolgens plaats in de studio boven onze winkel, waar we keuze hebben uit verschillende achtergronden. We proberen uiteraard verschillende poses, tot jij je op je gemak voelt en op je mooist staat te stralen! Graag (met) je huisdier op de foto? Ook dat kan!

Keuzes, keuzes....

Na enkele dagen krijg je via mail een link waarmee je de onbewerkte foto's (met watermerk, en op lage resolutie) kunt bekijken. We hebben dan al een mooie voorselectie gemaakt. Je kiest de foto's die je graag wil afnemen, en mailt dit aan ons door. Deze worden bewerkt en op de hoogste resolutie geleverd. De foto's kunnen op veel manieren worden afgedrukt. Naast verschillende soorten papier, heb je daarbij ruime keuze uit ondergrondmaterialen zoals dibond, forex, plexiglas, aluminium of canvas. In de winkel hebben we hier voorbeelden van hangen, en wij helpen graag om de juiste keuze te maken.

En wil je graag een mooie lijst om jouw foto? Kies dan uit ons ruime assortiment fotolijsten in verschillende prijsklasse, voor een lijst die bij jou past.

Alleen de digitale bestanden afnemen is natuurlijk ook mogelijk.

 

Lukt het niet om een keuze te maken? Dan neem je gewoon even contact met ons op voor overleg. Samen komen we er zeker uit!

Kosten

Studiofotografie kan bij ons vanaf €89,-. Dit zijn de opnamekosten en je krijgt dan alvast 1 bewerkte foto op de hoogste resolutie, zonder logo. Met dit bestand ben je vrij te doen wat je wil, uiteraard gaat onze voorkeur ernaar uit dat wij de afdrukken voor je mogen verzorgen. Hiervoor betaal je dan de gewone consumentenprijs, terwijl wij de foto als 'vakwerk' en met de hoogste zorg zullen afdrukken. 

Voor het maken van een duo-portret gelden andere kosten, deze staan hieronder vermeld. 

 

Studiosessie:

 

Opnamekosten incl. 1 bewerkte foto op hoge resolutie.

 

€ 89,-

 

Extra digitale foto’s, prijs per foto (bewerkt en op hoge resolutie):

 

1                      €35,-

2-5                  €25,-

6-10                €20,-

 

11 of meer    €17,50

 

 

Prijzen zijn tot maximaal 4 personen, voor iedere extra persoon komt er  €5,- bij de opnamekosten.

 

Ter indicatie, met het ontvangen bestand kun je de foto laten afdrukken voor consumentprijzen, bijvoorbeeld een 20x30cm voor €2,75 of een 40x60cm voor €24,95. (eenmalig €2,50 startkosten per order)

 

In onze studio kunnen we een groepsfoto maken van maximaal 10 personen, bij meer personen adviseren wij een shoot op locatie te kiezen.

 

Shoot op locatie:

 

Hiervoor gelden dezelfde prijzen als voor een studiosessie + extra kosten voor de locatie:

 

Frans van Bestpark:           + €40,-

De Malpie:                            + €70,-

 

Andere locaties in overleg

 

Snelportret:

13x18                         €20,-

20x30                         €27,50

Digitaal                      €27,50 (resolutie 1800x2314)

 

Deze foto’s worden gemaakt in de pasfotohoek

(max 1 persoon, geen grote bewerkingen, grijze of witte achtergrond)

 

 

Duoportret:

 

Opnamekosten (alleen duo opnames)  incl. bewerken en montage van 1 foto op hoge resolutie:

€189,-

 

 

Het dragen van een zwart shirt met dezelfde hals is aan te raden. De foto's worden afzonderlijk van elkaar gemaakt dus het is ook mogelijk hetzelfde shirt te gebruiken en even te wisselen.