Studiofotografie

Voor veel mensen is de drempel naar een fotostudio erg hoog. Dat snappen we best. Tenslotte doe je zoiets niet elke dag. Maar wij wel! Om die reden werken we graag sámen met jou aan een mooi resultaat.

 

Dat doen we door je goed voor te bereiden, een comfortabele setting te creëren en vooral door foto's te maken op een manier die bij jou past. Vrij, met ruimte voor creatieve inbreng, maar zonder al teveel poespas. Omdat we je graag vastleggen zoals je bent!

 

Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat lees dan verder onder de foto's.


Hoe gaat dat dan?

Wanneer je bij ons een afspraak plant, bespreek je met ons je wensen. We geven je graag advies over kleding en accessoires. De fotografie vindt vervolgens plaats in de studio boven onze winkel, waar we keuze hebben uit verschillende achtergronden. We proberen uiteraard verschillende poses, tot jij je op je gemak voelt en op je mooist staat te stralen! Graag (met) je huisdier op de foto? Ook dat kan!

Keuzes, keuzes....

Met je eigen code log je al na enkele dagen in op onze website om het resultaat te bekijken. We hebben dan al een mooie voorselectie gemaakt. Je kiest en bestelt eenvoudig de foto's die je graag afgedrukt wil hebben. Naast verschillende soorten papier, heb je daarbij ruime keuze uit ondergrondmaterialen zoals dibond,  plexiglas, aluminium of canvas.. Bovendien kun je een digitaal bestand in lage resolutie krijgen. Deze zijn uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld Facebook of LinkedIn. Hoge resolutie leveren wij alleen aan bedrijven.

 

Lukt het niet om een keuze te maken? Dan neem je gewoon even contact met ons op voor overleg. Samen komen we er zeker uit!

Kosten

Studiofotografie kan bij ons al vanaf €49,50, + de kosten voor jouw gekozen afdruk(ken). En wil je graag een mooie lijst om jouw foto? Kies dan uit ons ruime assortiment fotolijsten in verschillende prijsklasse, voor een lijst die bij jou past.