Zakelijke fotografie

Personeelsfotografie

Een eerste indruk maak je maar één keer. Wij zorgen er graag voor dat dit een goede eerste indruk is! Dus ook voor zakelijke fotografie kun je bij ons terecht. We maken bijvoorbeeld personeelsfoto’s voor op de website of voor in een brochure. En dat doen we op een manier die past bij de huisstijl van jouw organisatie. En of we nu fotograferen op locatie of in onze studio, we zorgen ervoor dat de foto’s in dezelfde stijl zijn én blijven. Ook als je later nog eens bij ons terugkomt met uitbreiding van je team.

 

Reportages

Daarnaast maken we graag bedrijfsreportages. We zijn dan aanwezig op evenementen, beurzen, bedrijfsfeesten, recepties etc. en brengen de dag in beeld. Soms fotograferen we een productieproces, of workshop. Op dit soort momenten ben jij het meest in je element en dat zie je! Deze vorm van actieve, zakelijke fotografie spreekt klanten aan omdat je goed ziet wat je van jouw organisatie kan verwachten.

 

Productfotografie

Webwinkels hebben veel baat bij goede productfotografie. Ook dit kun je aan ons over laten. We schieten zowel op locatie als in onze studio. Productfotografie is niet alleen geschikt voor online verkoop, maar ook voor offline promotiemateriaal en catalogi.

 

Ga je liever zelf aan de slag om je producten te fotograferen? We bieden ook hulp bij het selecteren, opzetten en leveren van een juiste studio en zonodig een ‘cursus op maat’ om de kneepjes van het vak te leren.

 

Offerte

Afhankelijk van de opdracht, het aantal uren te fotograferen, en de afname maken wij een prijsstelling op maat. Daarom gaan we graag met je in gesprek. Met onze fotograaf bespreek je dan het doel, je verwachtingen en onze mogelijkheden. Uiteraard zijn deze gesprekken en bijbehorende prijsopgaves geheel vrijblijvend.